Pozemní příjem Satelitní technika Hlavní stanice STA Autodoprava

RTVS spustila zpravodajský kanál :24, dočasně nahradil Trojku


20.03.2022 12:27

Veřejnoprávní vysílatel RTVS (Rozhlas a televize Slovenska) od pondělí 28. února 2022 od šesté hodiny ranní provozuje svůj zpravodajský kanál :24 (RTVS 24). Stanice dočasně nahradila stávající programový okruh Trojka.

Trojka se dočasně změnila v RTVS 24, zpravodajsko-publicistickými informace, které vysílá 24 hodiny denně. Stanice RTVS 24 přináší celodenní zpravodajství pokrývající témata z domova a ze světa, doplněné o publicistické, dokumentární, vzdělávací, diskusní a jiné pořady.

S ohledem na mimořádnou situaci s válkou na Ukrajině se RTVS rozhodla podstatně rozšířit vysílání zpravodajství, aby občané Slovenska dostávali během celého dne aktuální a ověřené informace. Stávající vysílání RTVS 24 je svým způsobem přípravou na spuštění trvalého provozu zpravodajského kanálu RTVS.

Ve vysílání :24 budou živě přenášena klíčová prohlášení vedoucích představitelů států k současné politické a bezpečnostní situaci. V půlhodinových blocích bude živě informovat o aktuálním dění zejména na Ukrajině, ale také na Slovensku. Zpravodajský okruh nabídne také diskuse odborníků z řad politologů, sociologů, vědců a samozřejmě politiků. Přispěje k informovanosti a poskytne divákům možnost seznámit se s množstvím veřejně dostupných informací. Ověřené a aktuální zprávy budou doplněny také analýzami a komentáři. Diváci se mohou těšit na proud informací prezentovaných známými moderátory.
Ve vysílání :24 se objeví také oblíbené publicistické formáty "Reportéri", "Občan za dverami", "Kultúra.sk", "Svět v obrazoch" a "Slovensko v obrazoch". Zpravodajské bloky budou obsahovat také "Správy a komentáre", "Počasie", sportovní zpravodajství "Góly-body-sekundy" nebo známou relaci "Zelená vlna".

Kanál :24 slovenského telerozhlasu je dostupný prakticky u všech televizních operátorů, kteří doposud nabízeli program Trojka.

Příjem TV
DVB-T
Telly
Skylink
Free SAT

Aktuality

  • Vysílač Brno - Barvičova ve čtvrtek s výlukou (25.03.2024)

  • Telly vyřadí ze satelitní nabídky kanály AXN (28.02.2024)

  • Změny v Satelitním nastavení Telly od 29.2.2024 (28.02.2024)

  • Nova Sport 5 a Nova Sport 6 míří do Telly (28.02.2024)


  • Kontakt


    Roman Kováč - ansyko
    Zubatého 6
    614 00 Brno - Zábrdovice
     
    IČO: 758 26 674
     
    mobil:
     
    mail: roman.kovac@ansyko.cz

    Novinky e-mailem

    Přihlaste se k odběru novinek

    Rady, tipy, informace

    Napište nám


    Potřebujete poradit, konzultaci, návrh kompletního řešení?